Latvijas amatniecības kamera

LAT | ENG | RUS | GER
   

Latvijas Amatniecības kamerai 70!

Šī gada 19. decembrī Mazajā ģildē tika nosvinēta liela jubileja! Latvijas Amatniecības kamerai (LAK) šogad apritēja septiņdesmit gadi, kopš tā uzsāka savu darbību. Jubilejas svinības tika apvienotas ar tradicionālo amata zeļļu un amata meistaru titulēšanu. Šajos svētkos LAK saņēma apsveikumus gan no pašmāju amatpersonām, gan no ārvalstu kolēģiem un sadarbības partneriem.

Sveicēju vidū bija Izglītības un zinātnes ministrijas ministres padomniece profesionālās izglītības jautājumos Ināra Ostrovska, Rīgas domes priekšsēdētājs Aivars Aksenoks, viesi no Vācijas, Frankfurtes (Oderas) Amatniecības kameras prezidents Detlefs Karnejs un Ārējo ekonomisko sakaru vadītāja Karla Kose, kā arī vairākas LAK profesionālās un teritoriālās biedrības un citi nozīmīgi atbalstītāji un sadarbības partneri.

Vakara gaitā tika pasniegti vairāki atzinības raksti. IZM pārstāve Ināra Ostrovska pasniedza Frankfurtes (Oderas) Amatniecības kameras prezidentam Detlefam Karnejam, Ārējo ekonomisko sakaru vadītājai Karlai Kosei un LAK viceprezidentei Diānai Karašai atzinības rakstus  par ieguldījumu Latvijas Amatniecības kameras atjaunošanā un attīstībā.

LAK prezidents, Vilnis Kazāks izteica atzinību par ieguldījumu Latvijas amatniecības attīstībā vairākiem amatniekiem un kameras atbalstītājiem, tajā skaitā Rīgas domes priekšsēdētājam Aivaram Aksenokam, Rīgas Tehniskās universitātes rektoram Ivaram Knētam, Frankfurtes (Oderas) Amatniecības kameras prezidentam Detlefam Karnejam un Ārējo ekonomisko sakaru vadītājai Karlai Kosei un citiem.

Pasākumu noslēdza milzīgas tortes notiesāšana!

Foto galerija

    Kontakti

LAK Amatu iela 5, Rīga
LV - 1050, Latvija

E-pasts: lak@lak.lv

LAK informācijas birojs

tālr.: 67213007

Izglītība un kvalifikācija
tālr.: 67213007, 29192884

e-pasts: diana@lak.lv