Latvijas amatniecības kamera

LAT | ENG | RUS | GER
   

Neturi štelli zem pūra!

Latvijas štelle meistars atrasts!

Pirms mēneša radio Star FM uzsāka īpašu un vēl nebijušu akciju Latvijas štelle, kuras ietvaros tika meklēti Latvijas meistari, kuru pakalpojumi un veidotās lietas nav atrodamas veikalu plauktos, bet tās kāro ne viens vien. Ikviens, kurš sevi atpazina kā īpaša aroda zinātāju, tika aicināts par to pastāstīt Star FM klausītājiem! Šodien noslēdzās konkurss un tika atrasts Latvijas īpašākais meistars!

Meistars atrasts Valdemārpilī

Latvijas štelle noslēgusies un par Meistaru Meistaru tika atzīts Igurds Baņķis no Valdemārpils. Uzvarētājam Zoopastas zvans bijis liels pārsteigums, jo viņu konkursam bija pieteikuši puiši, kuri pie meistara I.Baņķa mācās amata gudrības. Meistars juties aizkustināts, ka viņa darbu spēj novērtēt ne tikai klienti, bet arī zeļļi, kurus viņš skolo.

Meistara īpašais arods

I.Baņķis nodarbojas ar senatnīgu mēbeļu restaurācija un mēbeļu izgatavošanu no koka, tur godā senās tradīcijas un meistara arodu. Paši puiši piesakot par savu meistru teic, citēšu,: "Īstam meistaram koks atdos savu dvēseli!"

Meistarības attīstībai balvas

Lieliskākās un unikālākās štelles meistars tika pie galvenās balvas - reklāmas laika Star FM un, veiksmīgai biznesa attīstībai, arī pie datora Intel Celeron no interneta veikala 24.lv. Arī Hansabanka kā savu simpātiju bija izvēlējusies I.Baņķi un pasniedza Visa Busines karti ar Ls 500 savas štelles attīstīšanai.

Informācija par visiem reto talantu pārstāvjiem ir atrodama Star FM mājas lapā www.starfm.lv, kur atrodama arī papildu informācija par aktualitātēm radio.

Raksts publicēts Star FM mājas lapā 2008.02.

    Kontakti

LAK Amatu iela 5, Rīga
LV - 1050, Latvija

E-pasts: lak@lak.lv

LAK informācijas birojs

tālr.: 67213007

Izglītība un kvalifikācija
tālr.: 67213007, 29192884

e-pasts: diana@lak.lv